NAĐITE NAJBLIŽI SERVIS

Vrati se

Mehanika Mehanika

U mreži EUROREPAR Car Service, svi zahvati su mogući bez obzira na marku vozila

EUROREPAR Car Service nudi vam sve vrste popravaka na vašem vozilu, uz personalizovan pristup, savete i jedinstven odnos kvaliteta, stručnosti i cene!

U slučaju kvara, razbijanja ili nakon nesreće, Eurorepar Car Service vam tokom celog životnog veka vašeg vozila nudi svoju stručnost i znanje kako biste brzo i učinkovito rešili nastali problem.

Naša stručnost i znanje u pogledu vozila, bez obzira na njihovu marku, omogućava vam da u našoj mreži obavite većinu značajnih mehaničkih popravki, a to uključuje menjač, spojnicu, pumpu za vodu, sistem hlađenja, alternator, krug punjenja, sistem pokretanja, pokretač, elektropokretač, ugrađenu elektroniku...

Celokupna mreža Eurorepar Car Service takođe je opremljena vrhunskim alatima, uključujući specifične alate za dijagnostiku koji se mogu povezivati s vozilima različitih marki i koji pokrivaju više od 35 000 modela, a mogu utvrditi različite kvarove na vašem vozilu. Timovi koji vam stoje na raspolaganju istinski su profesionalci u polju mehanike, koji se redovno usavršavaju u pogledu svih najnovijih tehnologija.

icon-gear