NAĐITE NAJBLIŽI SERVIS

Naš brand

U autoservisu Eurorepar Car Service negujemo poverenje 

 

Eurorepar Car Service s više od 1 400 servisnih radionica u Francuskoj i 3 200 servisnih radionica u Europi predstavlja vrlo veliku i pouzdanu mrežu u kojoj rade timovi iskusnih stručnjaka koji znaju održavati, ali i popraviti vaše vozilo, bez obzira na njegovu marku, a sve to u skladu s preporukama proizvođača.

Eurorepar Car Service pokriva sva područja održavanja i popravke automobila: zamena ulja, održavanje, servisni pregled, gume, kočnice, klima-uređaj, akumulator, svetlosni sistem, izduvni sistem, razvodni sistem, oslanjanje, priprema za tehnički pregled, utvrđivanje mehaničkih kvarova, paketi usluga... Vaš automobil je u dobrim rukama!

Naši rezervni delovi EUROREPAR imaju garanciju od najmanje godinu dana (delovi i popravka) te su dostupni za gotovo sve automobile u evropskom voznom parku.

Eurorepar Car Service pruža vam savete, profesionalnu uslugu i izvrstan odnos kvaliteta / stručnosti / cene, a sve to u Vašoj neposrednoj blizini! I ne zaboravite na naše mesečne ponude i korisne preporuke!

 

Savetovanje Eurorepar Car Service

  • EUROREPAR Car Service, savjeti, profesionalizam i odličan odnos Cijene/Kvalitete/Stručnosti blizu vas!

Naše obveze

  • Blizu smo vama : višec od 3 200 Servisa Eurorepar Car Service u Europu

  • Vaše povjerenje nas obvezuje : točne cijene, sačuvana garancija proizvođača, dijelovi EUROREPAR i rad zajamčeni

  • Odgovorno djelujemo prema okolini

icon-gear